Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗРОДИ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
    Е направо,няма такива отрепки,аз вчера я видях отдалеч твоята кола-ако е същата де-диагонално на кафето до китайския в слатина,с/у спирката на 9-ката,ако там спираш,по-добре направо на улицата,при кафето,поне е денонощно и не стават мизерии,иначе колата е много хубава,същата ли е която спираше при Дон Вито,докато я продаваха?
    Същата е !
    Април миналата година е купих от управителя на дон вито.
    AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Радвам се че е попаднала в ръцете на човек,който ще се грижи за нея-колата наистина е много добра,а иначе Мъромен,дет ти даде телефона в Елин Пелин,там в моргата имат 3-4 166-ци и ще си намериш там огледало,аз търсих за мойта едни неща и съм доволен от момчетата.
      П.с.Лошото е че малките слатински отрепки не си знаят "силата" и трябва да правят такива простотии
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Колега дано по-бързо я въстановиш колата , а тези гадове рано или късно ще си изедат боя няма как вечно да не ги виждат !!!
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Само малко да защитавам българската народа, не си мислете че във по "културни" държави като родната ми Франция е много по добре... там за кеф ги палят, ги трушат или ги обръщат.

Както го каза един колега и то много точно : засъжеление простутията и идиоти има навсякаде !!

После разликата е как се оправите със това - ако просто си казвате "а бе ние българите сме такива" първо е доста убидно за "добрите" и със сигурност нещата няма как да се променят скоро...

Колега, успех със ремоните и по бързо да я оправиш !!
          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
            Само малко да защитавам българската народа, не си мислете че във по "културни" държави като родната ми Франция е много по добре... там за кеф ги палят, ги трушат или ги обръщат.

Както го каза един колега и то много точно : засъжеление простутията и идиоти има навсякаде !!

После разликата е как се оправите със това - ако просто си казвате "а бе ние българите сме такива" първо е доста убидно за "добрите" и със сигурност нещата няма как да се променят скоро...

Колега, успех със ремоните и по бързо да я оправиш !!
            БРАВО колега
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

бе и аз се чудя защо всички си мислят, че тук е пълно само с идиоти.Франция, Италия.......навсякъде се намират.Понякога имам чувството, че сме в някакви комплекси от другите.Знам че съм далече от темата ама може да я отцепим, ако се получи дискусия.
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Абсолютни нещастници!
                Това е блъскано с крак, май!
                Като са пияни , са много силни... !!!

Comment

Working...
                X